Regenboogpizza

Sinds ik de bloemkoolbodem van Magioni heb gegeten, wil ik eigenlijk nooit meer wat anders. Relatief weinig calorieën, vegan, makkelijk én lekker! Ik besloot deze bodem daarom ook te gebruiken voor deze kleurrijke regenboogpizza. Behalve dat deze maaltijd boordevol groenten zit, ziet het er ook nog eens gezellig uit.

Ingrediënten

1 pizzabodem van Magioni
1 blikje maïs
200 gram cherrytomaten
¼ courgette
¼ aubergine
1 rode ui, gesnipperd
1 blikje tomatenpuree
Italiaanse kruiden
Zout en peper

Bereidingswijze

  1. Verhit de tomatenpuree met wat olie in een koekenpan. Zet het vuur niet te hoog, anders spat alles tegen je muur aan. Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden en verdeel vervolgens over de pizzabodem.
  2. Halveer de cherrytomaten en verdeel deze over de rand van de pizza.
  3. Leg de maïs naast de tomaten, en de rode ui naast de maïs in een rondje.
  4. Doe de bodem vervolgens in de oven voor 10 minuten op 200 graden.
  5. Snijd de courgette en aubergine in schijfjes en grill deze om en om.
  6. Verdeel de gegrilde plakjes over de pizza. Garneer eventueel met wat rucola.