Wie is De Grillende Keukenmeid

Mijn naam is Joyce en ik ben op 1 oktober 2016 begonnen met De Grillende Keukenmeid. Ik werk als kok, maar in het restaurant waar ik werk wordt er vlees geserveerd. Om toch mijn ei kwijt te kunnen in het koken, ben ik begonnen met De Grillende Keukenmeid, met alleen producten waar ik zélf achtersta.

Ik woon samen met mijn vriend en onze drie katten in de jongste gemeente van Nederland. Het is niet zo bruisend als bijvoorbeeld Amsterdam, maar we zijn hier opgegroeid en we hebben onze vrienden en familie in de buurt en dat is veel belangrijker. Mijn vriend is vegetariër en ikzelf ben veganist. Als we onze familiekring moeten geloven zijn wij hártstikke extreem en raar bezig, maar niets is minder waar. Ook dat wil ik met De Grillende Keukenmeid laten zien, dat het niet eten van vlees, je écht geen gekkie maakt.

 

Stiekem is het mijn droom om een boerderij met een groot stuk land te kopen, daar dieren op te vangen, een koffietentje of vegan Bed & Breakfast te beginnen, kookworkshops te geven en mijn verdere tijd te besteden aan het schrijven en koken voor De Grillende Keukenmeid. Nu alleen nog even de loterij winnen. 😉 

Voor nu blijf ik gewoon doen wat ik leuk vind en hoop ik dat jullie genieten van de recepten van De Grillende Keukenmeid!