Samenwerkingen en vermeldingen

Voor Botanic Bites heb ik de zeewierburger geprobeerd en daar drie recepten mee gemaakt. Ik werd gevraagd om dit te doen zodat er voorbeeldrecepten waren om te laten zien aan bedrijven die interesse hadden in deze burgers. Klik op de foto voor het recept.

   

Quiche voor Veganicious
Klik hier voor het recept

Shoarma voor Saheli – Soja 
Ik kreeg een pakket met sojabrokjes van Saheli en ik maakte daar shoarma van. Zij hebben dit gedeeld op hun website (klik hier). Ook maken zij een winactie mogelijk én op 11 maart 2018 hangt er een poster van de shoarma op VeggieWorld met vermelding van mijn naam.

Linksboven op de poster de foto van de shoarma.  

Website van de maand bij MijnDomein
Het heeft weinig met mijn kookkunsten te maken, maar een plantaardige kookblog als website van de maand is een hele eer!